01 december 2019 - In ons eigen lokaal wint Paul Dumont de gewestfinale kader 47/2 op matchtafel (90 punten). Proficiat Paul !

26 november 2019 - Diep bedroefd melden wij U het overlijden van de moeder van Michel Smet.
Namens het bestuur en de spelers van STBA wensen wij Michel en zijn familie veel sterkte.

28 oktober 2019 - Diep bedroefd melden wij U het overlijden van Emile Clerinx, broer van Roger Clerinx.
Namens het bestuur en de spelers van STBA wensen wij Roger en zijn familie veel sterkte.

28 mei 2019 - Diep bedroefd melden wij U het overlijden van Jozef (Jef) Beelen, vader van Benny Beelen.
Namens het bestuur en de spelers van STBA wensen wij Benny en zijn familie veel sterkte.

28 mei 2019 - Afgelopen week werd in ons lokaal de Beker der Sportbestuurders gespeeld. Winnaar werd onze eigen sportbestuurder Patrick Engelbos. Van harte proficat met alweer een titel Patrick.

1 mei 2019 - Hendrik Damm is gewestkampioen in het driebanden (kleine biljart) 15 punten. Proficiat Hendrik.

1 mei 2019 - STBA speelt kampioen in het driebanden (matchtafel)
Graag willen wij Johan Naus, Patrick Engelbos en Michel Smet van harte feliciteren met hun titel in de Limburgse Beker der Gewesten.

10 april 2019 - Diep bedroefd melden wij U het overlijden van Steve Nisen, zoon van STBA speler Jacques Nisen.
Hoewel Steve geen lid was van onze club, stak tij tijdens onze talrijke evenementen toch graag de handen uit de mouwen.
Namens het bestuur en de spelers van STBA wensen wij Jacques en echtgenote Odette veel sterkte.

2 april 2019 - STBA speelt kampioen in het vrijspel !
Graag willen wij Johan Naus, Benny Beelen en Hendrik Damm van harte feliciteren met hun titel in de Limburgse Beker der Gewesten.

14 februari 2019 - Graag herinneren wij jullie er nogmaals aan dat onze jaarlijkse restaurantdag zal plaatsvinden op ZONDAG 17 MAART.
Men kan terecht in zaal Halleman in Halle-Booienhoven, zowel 's middags als 's avonds.
Download HIER de uitnodiging en de inschrijvingsformulieren.

29 januari 2019 - Benny Beelen kroonde zich toch Belgisch Kampioen Vrijspel 55 ptn. Graag willen wij Benny van harte feliciteren met zijn nationale titel.

27 december 2018 - Is er interesse in een dagcompetitie? Lees er HIER meer over.

Op zondag 20 januari vindt onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats.
Graag nodigen wij alle STBA leden uit voor een hapje en een drankje.
Aanvang 10u30.

12 november 2018 - Met diepe verslagenheid melden wij het overlijden van de heer Paul Peeters.
Paul was jarenlang één van onze zeer gewaardeerde spelers, maar moest bij de start van dit seizoen door ziekte het biljarten laten schieten.
Klik hier om de overlijdensbrief te raadplegen

Noteer alvast de volgende datum in jullie agenda :
    17 maart 2019
Op die dag zal onze jaarlijkse restaurantdag weer doorgaan in zaal Halleman te Zoutleeuw ! Wij heten jullie graag van harte welkom.

Aan het eind van het seizoen 2017-2018 telde STBA verscheidene district/gewest/nationale kampioenen.

> Districtkampioen Vrijspel Klein Biljart (40p) - Hendrik Damm
> Districtkampioen Vrijspel Klein Biljart (55p) - Benjamin Beelen
> Districtkampioen Band Klein Biljart (30p) - Benjamin Beelen
> Districtkampioen Band Klein Biljart (40p) - Patrick Engelbos